петък, 18 октомври 2013 г.

Първите ми материали,закупени в Хага (My first supplies purchased from The Hague)

Ето и обещана от мен публикация за първите материали и инструменти,които си закупих в Хага.При преместването ми тук не успях да си взема нищо от материалите,които имах вкъщи.Затова се отдадох на обиколки из магазините.Първите ми покупки са от магазини Action,Wibra,Xenox,Zeeman,Hema i Hobbyshop Jannie :)Това са магазини от рода на Jumbo.От домашни потреби до цели редове със craft материали :) Цените са изключително сносни,правят големи намаление или тъй наречените korting.
Първото,което си купих и смятам,че е необходимо за всеки,който започва да се занимава с това е подложка в размер A3,тример и голяма метална линия.
Тези са закупени от магазин Action.Цената на подложката е 1,70 евро.,цената на тримера 2,75 евро и цената на линията е 0,50 цента.
Изключително ниски цени!
Като ги видях наредени с тези цени,толкова бях учудена,че попитах едно момиче от магазина дали това са наистина цените на тези продукти и тя с усмивка ми отговори,че са това :)
На нейната усмивка отговорих и аз с усмивка :)
Втората порция покупки беше свързана с инструменти за биговане,лепила,ножички,три цвята химикали.Инструментите за бигове си ги закупих от Hobbyshop Jannie и цената им е 3,10евро.
Лепилата,ножичките,химикалите,3D двойно залепваща лента и т.н са от магазини Аction и Zeeman.Цените на лепилата варират от 0,30-1 евро.




Дойде ред и на дизайнерските хартии.Тях купих от Action,Wibra и Zeeman.Цените са шокиращи!В началото си помислих,че качеството няма да е добро,но сега съм много доволна от покупките.Картоните са от патешко жълто до наситено лилаво.Тях за жалост не можах да снимам,защото повечето са нарязани и не ми изглеждаха добре за снимки.
Първите мини блокчета са на цена 0,19 евро.
 Тези са от магазин Wibra,цените се виждат добре :)
 Тези са по скъпи и са по 1,50евро :)
След дизайнерските хартии идва ред на пънчовете,мастилата и печатите :)
 Пънчовете са закупени от магазини Action и Wibra.Цените са от 0,50-1,50евро.
 Мастилата са от Hobbyshop Jannie,магазини Hema.Двете двойки големи мастила са по 2,99евро.Останалите са от 1-3евро :)
Печатите във флорални мотиви са по 1 евро бройката.В тях има и блокче.Едните вече са използвани!
Имам използвани и самозалепващи се панделки и дантели,които не съм снимала,но те са по 0,50евро -2 метра :)
Е!Това са първите неща,които си купих от магазините в Хага!Надявам се да съм била интересна и полезна :)в следващите публикации очаквайте първите направени красоти от тях :)
Успешен ден :)

12 коментара:

  1. Направо ти завидях на цените! Тук са тройни!!! Ако имам път към Хага, ще се обадя за съвет къде да пазарувам :) Успех и се надявам често да виждам за какво ги използваш :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да,наистина са тройни!А тук някак си на този висок стандарт на живот стимулират хората да си купуват и да изработват сами картички,албумчета и т.н!Благодаря!Скоро ще кача една доза снимки :)

      Изтриване
  2. УАУ! Браво! Цените са страхотни. Желая ти да изпълниш местенцето си с много красоти и най - вече с усмивки. А аз ще те последвам (Е, не чак до Хага, де) :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хахах е защо не и до Хага!Ше имаш повод и ти да си накупиш такива нещица :)Благодаря за подкрепата :)

      Изтриване
  3. Лелее, май ще идваме на екскурзия към Холандия :))) Много хубави креативни моменти с новите покупки тук, ще чакаме да покажеш творения! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Заповядай!Заедно ще направим една обиколка по магазините :)

      Изтриване
  4. Ей, браво! Пожелавам ти все нови и нови покупки и все на такива цени, че с новите неща идват и нови вдъхновения! Аз също чакам да видя творбите с тях. :о)

    ОтговорИзтриване
  5. Ох чак ти завидях за цените =)

    ОтговорИзтриване
  6. Много добри покупки- цените са супер ниски... Хага да се стяга..., другата година ще я нападаме...:) Успех и още много такива покупки!
    А ако случайно идвате в Бургас другото лято на море да ми натовариш една чанта/малка/ с печати и хартии!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря!Да ще има море и ако имам път към Бургас,ще донеса една ''малка'' чанта :)

      Изтриване