събота, 1 февруари 2014 г.

Детско албумче Lia :)

Здравейте феи,
Нова година,нов месец,нови техники,нови придобивки и нови поръчки.Така мога да обобщя тази публикация.Завърнала се след дълга почивка в България,пазеща спомена за хубавите моменти с моето семейство и приятели се захванах за работа.
Тази публикация е посветена на малкото ангелче Лиа.Това албумче е поръчка от нейната леля Сара,при която работя.
Размера на кориците е 24x24 см,а на декорираните страници е 21x21 см.Това симпатично малко бебенце ми беше предоставено от Софи,за което благодаря!Използвах акварелен картон Гознак и акварелни моливи Milan.Нямам много опит с оцветяването и все още се уча и гледам постоянно клипчета,но мисля че се получи доста весело.
Използвах безплатни хартии от Pinterest.Основно заложих на розово-лилавата гама.На предната и задната корица от вътрешната страна има две джобчета и тагчета за бележки и пожелания за първия рожден ден..На всяка страна има табелка с месец..Има място за снимки с размери 10/15см.
За първи път използвах така мечтания Big Shot.Използвах шаблоните на Xcut (Nesting Dies),Joy (Vintage Flourishes №6003/0023) и Nellie's multi frames № MFD057.
От България си закупих и някой Distress мастила.Тук използвах Shaded lilac и Dusty concord,също така и Memento-lilac posies.
За декорацията използвах различни ножици,панделки,камъчета и брадс.
Надявам се да Ви хареса!Снимките не са с много хубаво качество,но тук в Хага времето е много лошо в последните дни и е супер мрачно и дъждовно :(Но все пак се надявам да Ви докосне по някакъв начин :)
Очаквам вашите коментари,мнения и предложения!


А ето и от вътре някой детайли :)







Това е от мен!До нови срещи :)


8 коментара:

  1. Страотно е, това бебенце се е получило тооооолкова сладко да му изядеш направо перчема :))) Много ми харесват и цветовете, и тагчетата и всичко :)) Определено ме грабна :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Веси :) Много се радвам,че ти харесва! :)

      Изтриване
  2. Много нежно и закачливо албумче! Браво! Поздравления!

    ОтговорИзтриване
  3. Браво, Танче, супер си се справила! :) Честит Биг Шот, със здраве и вдъхновение да си го ползваш и много да те слуша. :) И на мен Дядо Коледа ми донесе Биг Шот. :)
    Бебока е страхотен! Успех с акварелните моливи! Аз също се уча с тях, много е зарибяващо. ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря Ви!Честит да е и твоя Big Shot!Да,много отпускащо ми действа оцветяването с акварели!

      Изтриване
  4. Страхотен албум! Поздравления за оцветяването, перфектно изпълнение, най-доброто което съм виждала до сега с акварелни моливи. Пожелавам ти още много красоти да сътвориш ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. О,много Ви благодаря!Наистина това означава много за мен!И като се има предвид,че комплекта ми е от 12 основни цвята си беше голямо приключение оцветяването!Благодаря още веднъж :)

      Изтриване